beer&beer banner
beer&beer banner

Τα Νέα Μας

 

"Athens Beer Festival 2013"

 Για 13η χρόνια φέτος στις 29 Αυγούστου, θα ανοίξει τις πύλες της η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ! Έτσι στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ και για δεκατρία βράδια (έως και 11 Σεπτεμβρίου), θα μπορείτε να απολαύσετε υπεροχές Μπύρες απ όλο τον κόσμο, σε μια ατέλειωτη ποικιλία που δεν ξανασυναντήσατε ποτέ. Μεγάλα αστέρια της Ελληνικής μουσικής σκηνής θα παρελαύνουν καθημερινά, κάνοντας κάθε βράδυ της ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ανεπανάληπτο. Σας περιμένουμε!!!

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση 

 

 

Η Hofbrau Munchen, χορηγός στη πιο πρωτότυπη θεατρική παράσταση της χρονιάς «Το καμπαρέ της 10άρας».

Η Hofbrau Munchen, Βαυαρική μπύρα, στηρίζει τον πολιτισμό και σας προσκαλεί στη πιο πρωτότυπη θεατρική παράσταση της χρονιάς «Το καμπαρέ της 10άρας» που παρουσιάζεται στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, Ασωμάτων 6 Θησείο.

Μια διαδραστική σχέση μεταξύ κοινού, όπου ο καθένας γίνεται μέρος συμμετέχει, διασκεδάζει και κυρίως ψυχαγωγείται…από Τρίτη 6 Νοεμβριου και κάθε Τριτη

τηλ 2118009838

Σας περιμένουμε όλους!!!!

 

Η HB MUNCHEN στην Γιορτή Μπύρας 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Η HB Munchen για 11η χρονια, σας προσκαλει στην ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ .

Έτσι στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ, και για δεκατρία βράδια (έως και 12 Σεπτεμβρίου), θα μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες μπύρες από όλο τον κόσμο, σε μια ατέλειωτη ποικιλία που δε ξανασυναντήσατε πότε!

Το φεστιβαλ αρχιζει στις 31 Αυγουστου και το ωράριο λειτουργίας της Γιορτής είναι καθημερινά από τις 18.00 έως και 03.00.
Μεγάλα αστέρια της Ελληνικής μουσικής σκηνής θα παρελαύνουν καθημερινά, κάνοντας κάθε βράδυ της ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ανεπανάληπτο.

Οι καλλιτέχνες που μέχρι τώρα έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή τους, είναι οι ακόλουθοι:

Λ.Μαχαιριτσας, Γ.Ζουγανελης, Δ.Σταροβας, Ζ.Αρβανιτιδη, G.Wastor, 15-0, SIGMA, Magic de spell, Rosanna Mailan Sevila, Pedro Santana, Soul Walkers, Straw Hats, Pilar Sylvia Gonzales, Nostra Famiglia, Λ.Παπαδοπουλος, Γ.Γιοκαρινης, Γ.Σαββιδακης, Κ.Τουρνας, Πασχαλης, R.Williams, Steve Tesser Project, Θ.Καλλιρης. Αντιπερα Οχθη, Μ.Πασχαλιδης, Ενα Βημα Μπροστα, Π.Σπανος Band.

Στο τελικό στάδιο συζητήσεων είναι και τα ονόματα των πιο κάτω καλλιτεχνών:
Ονειραμα, Στ.Ροκκος, Ταμτα, Stavento.

Όσον αφορά για τις συμμετοχές εκθετών, τη Γιορτή Μπύρας θα τιμήσουν με τη παρουσία τους ανεξάρτητα ή συνεργαζόμενες, οι ακόλουθες εταιρείες και μπυραρίες:
HOFBRAU ,ΑMBYΧ, Ελληνικη Ζυθοποιια Αταλαντης, Deals, OK Athens, HOFBRAU, Zeos, Septem, Volkano, ALEXANDER, Unibrau Hellas, Beer Factory, Concept, Baltika Ποραβας, Modelo Group, Bavaria, Bayern, Ζυθος, Σχεδια, Butcher Gril, Beverage, Cava di Patsi.

Το εισιτήριο εισόδου έχει διαμορφωθεί στα 8€ πλην Παρασκευής και Σαββάτου που είναι 10€.

Πρόγραμμα ΓΙΟΡΤΗΣ


31/08 - ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ
01/09 - NOSTRA FAMIGLIA/15:50/Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ SHOW
02/09 - ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ
03/09 - ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
05/09 - ΠΑΣΧΑΛΗΣ/ROCK n ROLL NIGHT
06/09 - WC/Μ. ΣΤΡΑΤΗΣ
08/09 - STEVE TESSER PROJECT/Λ. ΜΑΧΑΙΡΙΣΤΑΣ/Δ. ΣΤΑΡΟΒΑΣ/Ζ. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ/G. WASTOR
09/09 - K. ΤΟΥΡΝΑΣ/R. WILLIAMS
10/09 - PANOS SPANOS BAND/Γ. ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ
11/09 - Λ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/Γ. ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ
12/09 - SIGMA

 

Η HB MUNCHEN στη Κύπρο | Λεωφόρος Στροβόλου 103B

Κεντρικά Γραφεία Kerma Cyprus Ltd
Λεωφόρος Στροβόλου 103 - Εναντι Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου Τ.Κ 2046
Τηλ. (+00357) 22270005 | Fax: (+00357) 22270006
Κινητά: (+00301) 99406368 | 97616392 | 97811616

 

"Beernbeer 1" - Ν. Ερυθραία

 

 

"Η HB MUNCHEN Χορηγός Στο Culturegraph"

"Η Τσικνοπέμπτη στο Beernbeer 2"

 

Η Hofbrau Munchen χορηγός του Culturegraph

Η Hofbrau Munchen,η καλύτερη μπύρα ,στηρίζει τον πολιτισμό και σας προσκαλεί στο πιο δυνατό και πρωτότυπο είδος πολιτιστικών εκδηλώσεων που παρουσιάζεται στον πολυχώρο HUB (Πετράλωνα, Αλκμήνης 5) το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.
Το πρώτο «ταξίδι» από μια σειρά πολυθεματικών event με την ονομασία CULTUREGRAPH, όρος που περικλείει την «χαρτογράφηση» αλλά και τον συνδυασμό των κυριοτέρων μορφών τέχνης, έχει πια κοινό τόπο προορισμού και μόλις ξεκινάει. Μια διαδραστική σχέση μεταξύ κοινού, καλλιτεχνών αλλά και των ίδιων των τεχνών που αυτοί αντιπροσωπεύουν δημιουργείται κάτω από την διοργάνωση των πολυμορφικών και πολιτιστικών CULTUREGRAPΗ event… όπου ο καθένας γίνεται μέρος και βιώνει, κατά ιδίαν βούληση, τα πολιτιστικά δρώμενα που παρουσιάζονται σ’ έναν κοινό χώρο. Ευαισθητοποιείται, συμμετέχει, διασκεδάζει και κυρίως ψυχαγωγείται…

Σας περιμένουμε όλους!!!!

"Η Kerma Hellas στο Oktoberfest 2011"

 

"Η Kerma Hellas στη Γιορτή Μπύρας 2011 στο Σ.Ε.Φ"

Νέο BeernBeer στο Γαλάτσι!

Εσείς μας το ζητήσατε… Εμείς σας το προσφέρουμε… Η μπύρα μας βρήκε ταίρι αλλά και στέκι νέο και ενώθηκε με τα δεσμά της γεύσης με το εκπληκτικό μας κότσι στο ξυλόφουρνο και όχι μόνο… Σας περιμένουμε λοιπόν στο νέο μας χώρο στο Γαλάτσι για νέες απολαύσεις!inde

BeernBeer 1 - Αγίας Γλυκερίας 12, Γαλάτσι

 

Κινητό Μπαρ Για Draft Μπύρα

Τώρα το BeernBeer σας παρέχει κινητό μπαρ για Draft μπύρα στο σπίτι για την οποιαδήποτε εκδήλωση σας αλλά και όπου αλλού χρειαστεί ... 
Το Bar είναι εξοπλισμένο και τοποθετείτε στο χώρο σας από δικό μας τεχνικό με μηχάνημα το οποίο θα σας προσφέρει άφθονη παγωμένη μπύρα της αρεσκείας σας ενώ παράλληλα μπορούμε να σας εφοδιάσουμε και με τα αντίστοιχα ποτήρια για το σερβίρισμά της .

 

Βαρέλι μονωμένο τύπου ξύλο για μπύρα 5 λίτρων

Αποτελείται από ένα βαρέλι τύπου ξύλινο από μονωτικό υλικό με δύο μαξιλαράκια ψύξης προκειμένου να κρατάει την ψύξη.

Περιέχει παράλληλα περιέχει μηχανισμό άντλισης Star Deluxe και ένα δίσκο περισυλλογής υγρών.

Η δυνατότητα χρήσης CO2 κρατάει το περιέχομενο φρέσκο.

Περισσότερες πληροφορίες

 

Γιορτή Μπύρας 2011

Η μπύρα HB MUNCHEN σας προσκαλεί στο Σ.Ε.Φ. από τις 31 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου για να απολαύσετε άφθονη μπύρα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα πρότυπα του Μονάχου και της Βαυαρίας !!!

Σας Περιμένουμε !!!

 

Σελίδες: 1 | 2

Χρήσιμα Links:

 

 

 

  Home | Δώρα/Καλάθια | Ετικέτες Μπύρας | Τα Νέα Μας | Photo/Video | Οικιακή Ζυθοποίηση | E-Shop | Forum | Blog | Επικοινωνία  

2010-2011 BeernBeer.gr | Τα Πάντα Για Την Μπύρα | Εξειδικευμένη Κάβα Μπύρας

Το site αποδίδει καλύτερα σε Mozilla Firefox και Google Chrome και σε ανάλυση 1280x1024 | Designed by NicoZ

visit all4beer visit beer.gr visit beerland.org